Om oss

Vår historie

HPH Byggentreprenør AS har siden starten i 1979 opparbeidet seg et solid og veletablert navn i Fredrikstad og Østfold. Mye av æren for dette ligger hos grunnlegger Hans Petter Hovelsen og hans aktive engasjement i byggebransjen og dens faglige miljø. Et engasjement du som kunde høster godene av gjennom de ansattes kontinuerlig oppdaterte kompetanse, ryddige byggeprosesser og fokus på kvalitet.

Stol på oss, vi har:

  • Lang erfaring og lokal markedskunnskap
  • Faglig oppdaterte og høyt kvalifiserte ansatte i alle ledd
  • Gode referanser som en ryddig og effektiv samarbeidspartner

Oppføring av enebolig i Fredrikstad og omegn

Med en rekke vellykkede husprosjekter bak oss og mer enn 40 års erfaring, kan du være sikker på at vi er en trygg og optimal samarbeidspartner for deg som skal realisere boligdrømmen. La HPH Byggentreprenør AS være din personlige rådgiver og stå for alt fra prosjektering og byggesøknad til oppføring og overlevering av ditt nøkkelferdige hjem. Vi er tilgjengelige, tidlig og sent, for å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Det er strenge krav til dagens boliger. Som en del av den landsdekkende boligkjeden Mesterhus har vi tilgang til et stort oppfølgingsapparat i et tradisjonsrikt og kvalitetssikret konsept. Vi kan derfor garantere deg et førsteklasses hus – fra egne arkitekttegninger eller fra katalogen til Mesterhus. Vi tilpasser og bygger etter dine ønsker.

Om Mesterhus

De siste 13 årene har Mesterhus vært Norges største boligbygger. Mesterhus Norge er en del av Mestergruppen Bolig AS, som har lang tradisjon og virksomhet med utspring i byggmestervirksomhet i Norge. Gruppen arbeider i dag blant annet med kjedekonsepter innenfor husbygging og byggevarehandel. Mesterhus er organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer, og alle kontrakter inngås med den lokale Mesterhusbyggmesteren som er kontraktsrettslig ansvarlig for alle sine prosjekter. Mesterhus kjedekontor eller Mestergruppen Bolig AS er ikke kontraktsrettslig part i den enkelte byggesak.

Grunntanken til Mesterhuskjeden er å bygge kvalitetshus, som blir bygget av din lokale byggmester, forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen.

Mesterhus Norge har hovedkontor på Bryn i Oslo.

Kontakt oss for en uforpliktende husprat, eller forhør deg om en boligtomt!

Mesterhus

Espen Andre Johansen

Daglig leder

espen.johansen@hph.no

Hanne Nyvang

Kontormedarbeider

hanne.nyvang@hph.no

Marcus Winther

Servicemann/Verneombud

marcus.winther@hph.no

Fred Børresen

Prosjektleder

fred.borresen@hph.no

Christer Guttormsen

Prosjektleder

christer.guttormsen@hph.no

Jostein Hegre

Prosjektkoordinator /WEB

jostein.hegre@hph.no

Renè Kristoffersen

Byggeleder

rene.kristoffersen@hph.no

Alexander Eriksen

Prosjektleder

alexander.eriksen@hph.no